SLAO söker teknik- och säkerhetsansvarig

Vill du vara med och utveckla Sveriges Skidanläggningar? Gillar du kombinationen teknik, säkerhet/sjukvård och utbildning? Har du erfarenhet av skidanläggningar? Då kan vi ha ett perfekt jobb för dig!

Sveriges Skidanläggningar är redan idag säkra och trygga men bra kan bli bättre. Som teknik- och säkerhetsansvarig har du en central roll i SLAO:s organisation och i vår ambition att stötta och utbilda fler medlemmar.

Om jobbet

Du är spindeln i nätet när det gäller utbildningar inom Säkerhet/Sjukvård och Teknik. Du håller kontakt med instruktörer, utvecklar och hanterar kursmaterial, anordnar träffar, informerar och rådgör med anläggningar när det gäller säkerhetsfrågor och utbildningar. Som teknik- och säkerhetskoordinator har du koll på nya riktlinjer och lagar som är aktuella för branschen. Du jobbar nära vd och SLAO:s utvecklingsgrupper. Uppdraget är både praktiskt och administrativt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen eller har jobbat inom liknande områden. Du har erfarenhet av arbete med säkerhetsplaner, drift av anläggning och utbildning. Du har erfarenhet av skidpatrull och första-hjälpen. Du tycker att hållbarhet är självklart.

Jobbet innebär många kontakter, både internt och externt, du bör därför ha lätt att knyta kontakter och samarbeta. Du är noggrann, har god administrativ förmåga och förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska. Vi jobbar just nu med att utveckla digitala utbildningsverktyg så vana och intresse inom det området är välkommet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Ett jobb i en organisation som präglas av engagemang, kunniga medlemmar och en bransch som är i ständig utveckling framåt. Skidanläggningarna står inför både möjligheter och utmaningar. Utmaningar som till exempel ett förändrat klimat och möjligheter i och med till exempel ett allmänt ökat intresse för en aktiv fritid. Du har stora möjligheter att själv styra och forma ditt jobb. Vill du vara med och kompetensutveckla framtidens skidanläggningar är du varmt välkommen att jobba med oss.

Körkort B är ett krav. Uppdraget innebär tjänsteresor.

Placeringsort: Östersund eller enligt överenskommelse

Anställningsform/omfattning:  Heltid eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning

Önskat startdatum: snarast

Vill du veta mer om jobbet eller SLAO är du välkommen att kontakta Titti Rodling, vd, 070-339 20 07, [email protected] 

Ansökan
Ansökan och CV ska vara hos SLAO senast den 30 september. Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan tillsättas innan utsatt datum.
Mejla ansökan till [email protected] 

Prenumerera på nyhetsbrevet