Snörapporten

Snörapporten.se är en webtjänst där ett 70-tal skidanläggningar under säsong dagligen publicerar sitt snöläge, öppna liftar och backar.

snorapporten

 

 

 

 

SLAO tillhandahåller Snörapporten till alla våra medlemmar, men alla är inte ännu anslutna.  På daglig basis under säsong delar anläggningarna med sig av information kring väder, snödjup och öppettider bland mycket annat. De som har webkameror och Instagram anslutna har även möjlighet att visa dessa bilder på sajten.

Snörapportens hemsida är mobilanpassad. Informationen finns även på SVT Text TV sid 420(endast mot högre avgift).

Har du en Android eller Windowsphone? Ta då en titt på PistGuiden (Android) eller Sweden Slopes (Windowsphone).  De är tredjepartsutvecklade appar, i samarbete med Snörapporten.

Inrapportering

Snörapporten uppdaterar anläggningens information kl. 08.15, 10.15, 12.15 och 14.15. Dagliga rapporter uppdateras så snart rapporten skickas in till Snörapporten.

Information som skickas från 00.00 sparas tills ny information rapporteras alternativt till kl, 23.59 då rapporten raderas och 0-ställs. Så fort en ny rapport skickas in uppdateras informationen på snörapporten.


Svt Text För Svt Text TV uppdateras inskickad information 08.15, 10.15, 12.15 och 14.15.

Om status på anläggningen är 1 (öppet), 2 (helgöppet) eller 6 (kvällsöppet) transformeras data från rapporter till SVT

Om status är 3 (öppnar senare), 4 (stängt för säsongen) eller 5 (idag stängt) visas endast namn samt information om när anläggningen öppnar eller om det är stängt.

Vill du synas på Snörapporten?

Prenumerera på nyhetsbrevet