Ang. Skidpatrullkläder

Skidpatrullen är en viktig resurs och en symbol för trygghet i skidanläggningen, något som vi tillsammans ska värna om. Här är kläderna en betydelsefull del.

SLAO har i dagsläget tre leverantörer av skidpatrullkläder. För att bli leverantör av skidpatrullkläder ska följande kriterier uppfyllas:

  • Följa SLAO:s grafiska profil när det gäller färger och placering av märken
  • Vara godkänd av SLAO som leverantör av skidpatrull.
  • Vara medlem i SLAO

Beställningar görs direkt hos leverantören och det är endast utbildade skidpatrullörer med giltig licens som får bära kläderna. Leverantörerna får en lista över anläggningar som har utbildade skidpatrullörer. För utbildningsdatum för skidpatrull samt repetition av skidpatrull se www.slao.se/utbildningar. Kläderna får inte beställas av privatpersoner utan enbart av anläggningen.

 

Leverantörerna är:

Beyond- X: Gunnar Bergstedt, gunnar@b-stedt.se, 070-653 75 17

Helly Hansen: Magnus Svahn, magnus.svahn@hellyhansen.com 070-388 19 18

Taiga: Carin Erlandsson, carin.erlandsson@taiga.se 0709 – 66 69 07

Folksam tar halva kostnaden för skidpatrullställen för dessa leverantörer förutsatt att Folksams märke finns på jackan och att en bild på jackan inkl. märke skickas till:

madeleine.hasselwander@folksam.se alt. MMS till 070-831 6348.

Skriv även vilken anläggning det gäller. Bilderna kan komma att användas av Folksam i marknadsföringssyfte. Föreligger något hinder för detta så nämn det för Madeleine.

Med vänlig hälsning

SLAO

Prenumerera på nyhetsbrevet