Vinnare av årets SLAO-utmärkelser!

Nu är det officiellt! Vinnarna av årets SLAO-utmärkelser 2022!

Sverige har fantastiska skidanläggningar, med kompetenta, entusiastiska och engagerade människor knutna till sig. SLAO har förmånen att vara representant för denna bransch och har nu glädjen att presentera de som i år är nominerade till årets SLAO-utmärkelser!

SLAO delar årligen ut pris till skidanläggningar, individer eller initiativ som lyfter branschen och inspirerar till snöglädje. Utmärkelserna till Årets Skidinspiratör, Årets Hemmabacke och Årets Skidanläggning samt Gerremopriset delades ut i samband med SLAO-dagarna 9-10 maj på Skogshem och Wijk, Lidingö.

 

Årets Skidinspiratör 2022

 

Magnus Noppa

Som en brädsportens bultande hjärta påminner Magnus Noppa oss – varje dag – om vad som sätter guldkant på livet. Från Kläppen sprider han snöglädje och sköna svängar med en smittande positivism, oavsett väder och dagsform. I en tid när mycket är yta förmår han vara genuint personlig och dialogen han för i sociala medier tar han med sig ut på berget, i mötet med gäster. Noppa har länge varit en stark kraft inom snowboard och utförsåkning i allmänhet, en sann skidinspiratör som får oss att längta efter snö.


Årets Hemmabacke 2022

Bollekollen, Bollebygd

Nyfikenhet och ”Hur svårt kan det vara?”-attityd har åter satt Bollekollen på den västsvenska skidkartan. Från slybeväxta backar till plantskola för bygdens skidåkare, allt tack vare kamratliga insatser från ett gäng entusiastiska företagare. Trots små medel är utvecklingsviljan stark, vilket både märks på SLAO:s utbildningar och träffar, och på öppenhet för nya grepp – som paradownhill-cykling och oväntade samarbeten. Gänget i Bollekollen visar att det inte krävs mängder av snö för att ha bra fart framåt.


 

Årets Skidanläggning 2022

 

Isaberg Mountain Resort
Skidåkning, äventyrsgolf och rodel – så kan det låta när Isaberg Mountain Resort tar sig an mildare vintrar med både vita och gröna aktiviteter på menyn. Isaberg Mountain Resort inspirerar hela Skidsverige med modiga grepp som överbryggar säsongsgränserna. Rodelbana, höghöjdsbana, MTB-leder och inte minst superbackar fyller berget med besökare, året om. Och Isaberg rör sig ivrigt vidare med satsningar på teknik, personal och boenden. Södra Sveriges skid- och friluftsfantaster tackar och tar emot.

Prenumerera på nyhetsbrevet