Platsannonser

Du som medlem i Svenska Skidanläggningars Organisation kan annonsera om lediga tjänster hos oss, vi hänvisar främst alla jobberbjudanden till vår facebooksida ”Jobb i Skidbranschen” där annonsen får bäst spridning.
Vill du också synas med ditt jobberbjudande, skicka din text och eventuell logotyp till [email protected]För dig som söker jobb i skidvärlden hoppas vi att du hittar något jobb som verkar spännande, lycka till med ansökan!
Har du inte vad som krävs? Kika in på vår utbildningssida för att se vårt utbud av utbildningar i branschen.

 

 

 

 

 

 

Stöten söker Financial Controller

Som Financial Controller hos kommer du att ha huvudansvaret för att förvalta och utveckla företagets budget-, prognos- och uppföljningsverktyg för Stöten AB och Sälen Restauranger AB som ingår under Stöten i Sälen AB. En spännande tjänst inom ett bolag i utveckling. Mer information på www.hanssonpartners.com.

 

 

Kläppen söker Teknisk Chef

Ett utvecklande arbete i ett privatägt bolag med mycket personligt engagemang och möjlighet att påverka. Vi brinner för utveckling av produkt & bolag, vilket speglar av sig i upplevelsen för vår gäst.

Läs mer och ansök via hemsidan: https://jobb.klappen.se/jobs/276671-tekniskchef

 

(publicerad 190905)

 

 

page1image13814832

 

 

 

Fjätervålen söker Driftsansvarig

Är Du den vi söker?

Driftansvarig (tillsvidaretjänst) – Säsongsarbete vinter 19/20

Är du serviceinriktad, lösningsfokuserad och flexibel? Vill du vara med och skapa minnesvärda vinterupplevelser för andra? I Fjätervålen brinner vi för snö, skidåkning och att skapa
bästa möjliga upplevelse för gäst och personal. I Fjätervålen jobbar vi nära varandra,
över avdelningsgränserna och med korta beslutsvägar. Vill du vara en del av vårt engagerade och drivna team? Då är Du rätt person för oss!

Vi söker personal till följande avdelningar:

Ledande befattningar

• Driftansvarig med lifterfarenhet (För rätt person, en tillsvidareanställning, omg. tillträde)

• Shopansvarig
• Närlivsansvarig

Anläggning

• LIfttekniker och liftbiträde
• Shop/hyra/liftkortsförsäljning/skidverkstad (erfarenhet)
• Snöproduktion
• Pistmaskinsförare (erfarenhet)
• Pistör (erfarenhet)
• Närlivs
• Bokning/Stugvärd
• Skidskola – skidinstruktör, snowboardinstruktör, längdinstruktör (erfarenhet)

Fjätervålen mäter 1002 m ö.h. och är en skidanläggning i norra Dalarna ca 20 km nordost om Idre. Skidanläggningen är privatägd och har ett 30-tal anställda under högsäsong. Pisterna är FISklassade både i GS och SL för internationella tävlingar. Det finns fyra liftar, arton nedfarter och en stugby med 250 stugor. Längsta nedfarten är 3km lång och har en fallhöjd på 317 meter. Här finns också 5 mil fina längdspår, Sportshop/skidhyra, Närlivsbutik, Snösportskola och ett Wärdshus.

Fjätervålen som anläggning och organisation står inför en spännande utvecklingsresa. Ambitionen är att bli Nordens mest hållbara fjälldestination. Framåt planeras en sittlift/gondollift, hotellverksamhet, stugor och lägenheter, toppstuga, mountainbikeleder med mera. Känner du att du är en viktig pusselbit för denna utveckling? Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Välkommen med din ansökan – skriv vilken tjänst du söker i ämnesraden samt bifoga ett foto. Skicka Din ansökan till [email protected] Vid frågor om tjänsterna; Hans Ericsson på 070-430 26 73
eller Frida Svensson på 076-126 61 11.

Läs mer om Fjätervålen på www.fjatervalen.se och följ oss på www.facebook.com/fjatervalen

page1image13688752page1image13685008page1image13689168page1image13688960page1image13689792

(Public 190715)

page1image13807184

 

 

 

Fjätervålen söker Lifttekniker

Tillsvidaretjänst eller säsongsanställning

Är du serviceinriktad, lösningsfokuserad och flexibel? Vill du vara med och skapa minnesvärda vinterupplevelser för andra? I Fjätervålen brinner vi för snö, skidåkning och att skapa bästa möjliga upplevelse för gäst och personal. I Fjätervålen jobbar vi nära varandra, över avdelningsgränserna och med korta beslutsvägar. Vill du vara en del av vårt engagerade och drivna team? Då är Du rätt person för oss!

Som lifttekniker hos oss ansvarar du för drift och underhåll av liftar och du är en viktig del i vårt utvecklingsarbete framåt. Du bör ha goda tekniska, mekaniska och elektroniska kunskaper samt erfarenheter från liknande arbete. I dag finns två släpliftar samt två knappliftar i Fjätervålen. Du ska ha vilja och förmåga att förmedla dina kunskaper till kollegor, gemensamt ta fram rutiner och skapa bästa förutsättningar för såväl gäst som personal.

Erfarenheter och utbildning:

  • Tidigare erfarenheter av liknade arbeten på en skidanläggning
  • Genomgått SLAO:s utbildning för lifttekniker
  • Gilla att vara ute i alla väder
  • Omväxlande arbetsdagar (vardagar och helger under vintersäsongen)
  • Förmågan att arbeta både självständigt och i team
  • Gilla höghöjdsarbete
  • B-körkort samt förarbevis för skoter

 

För rätt person är tjänsten en tillsvidaretjänst.

Fjätervålen mäter 1002 m ö.h. och är en skidanläggning i norra Dalarna ca 20 km nordost om Idre. Skidanläggningen är privatägd och har ett 30-tal anställda under högsäsong. Pisterna är FIS-klassade både i GS och SL för internationella tävlingar. Det finns fyra liftar, arton nedfarter och en stugby med 250 stugor. Längsta nedfarten är 3km lång och har en fallhöjd på 317 meter. Här finns också 5 mil fina längdspår, Sportshop/skidhyra, Närlivsbutik, Snösportskola och ett Wärdshus.

Fjätervålen som anläggning och organisation står inför en spännande utvecklingsresa. Ambitionen är att bli Nordens mest hållbara fjälldestination. Framåt planeras en sittlift/gondollift, hotellverksamhet, stugor och lägenheter, toppstuga, mountainbikeleder med mera. Känner du att du är en viktig pusselbit för denna utveckling? Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Välkommen med din ansökan – skriv vilken tjänst du söker i ämnesraden samt bifoga ett foto. Skicka Din ansökan till [email protected]
Vid frågor om tjänsterna; Hans Ericsson på 070-430 26 73 eller Frida Svensson på 076-126 61 11. Läs mer om Fjätervålen på www.fjatervalen.se och följ oss på www.facebook.com/fjatervalen

page1image13766512page1image13769840page1image13766720page1image13770048

(Public. 190715)

 

Prenumerera på nyhetsbrevet