Viktigt att veta om liftburen utförsåkning finns i SLAO:s Lilla Gula och Lilla Gröna

Både anläggning och gäst har ansvar för att utförsåkning ska vara en trygg och rolig produkt för alla. I SLAO:s lilla gula hittar du utförsåkarens trafikregler, allmänna bestämmelser, det vill säga allt som är viktigt att veta om lift- och utförsåkning. Lilla gula(vinter) och Lilla Gröna (sommar) distribueras av SLAO och ska finnas tillgänglig hos alla våra medlemmar. OBS! De Allmänna Villkoren i Lilla Gula och Lilla Gröna gäller för SLAO:s medlemmar efter beslut i SLAO:s styrelse. Vintern 19/20 och Sommaren 2020 finns inget avtal med Konsumentverket. Arbete med ny branschöverenskommelse med Konsumentverket pågår och beräknas vara klart inför vintersäsongen 2020/2021.

 

SLAO:s medlemmar arbetar kontinuerligt med förebyggande säkerhetsarbete på sina anläggningar för att erbjuda säkra tjänster till sina gäster enligt Produktsäkerhetslagen.

Läs mer om Åk- och liftregler, allmänna villkor med mera i foldern nedan. OBS! De Allmänna Villkoren i Lilla Gula och Lilla Gröna gäller för SLAO:s medlemmar efter beslut i SLAO:s styrelse. Arbete med ny branschöverenskommelse med Konsumentverket pågår.

SLAO:s lilla gröna är motsvarande för sommarsäsongen och liftburen cykling.

 

Prenumerera på nyhetsbrevet