Digitala utbildningar för SLAO-medlemmar

SLAO:s paket av digitala utbildningar presenteras här nedan.

 

  • LIFTVÄRD:
   En digital genomgång kring grundläggande kunskap och kännedom om arbetet i liften. Utbildningen är uppdelad i 6 avsnitt, där du efter varje avsnitt svarar på några frågor. Utbildningen tar ca 4 timmar.
   Gratis för SLAO-medlemmar 
  • EFFEKTIV SNÖTILLVERKNING:
   En basutbildning på webben för dig som ska jobba som snötillverkare eller har jobbat ett par säsonger och vill lära dig mer. Kursen består av 5 avsnitt, där du efter varje avsnitt svarar på några frågor. Utbildningen tar ca 2-4 timmar att genomföra.
   Gratis för SLAO-medlemmar
  • HÅLLBARHET BAS:
   För alla i branschen som behöver få grundkunskaperna om hållbarhet, Parisavtalet, FN:s globala mål samt branschens förutsättningar och SLAO:s Färdplan för fossilfrihet.
   Gratis för SLAO-medlemmar 
  • ENERGI och VATTEN:
   Utbildningen för dig som arbetar nära lift och pist, vad du kan tänka på när det kommer till effektivisering av de delar på anläggningen som förbrukar mest energi.
   Gratis för SLAO-medlemmar 
  • HÅLLBAR SNÖHANTERING:
   Måsteutbildningen för dig som arbetar med råvaran snö, både i produktion, preparering och lagring.
   Gratis för SLAO-medlemmar 
  • MÄTNING och RAPPORTERING:
   Utbildningen för dig som ska rapportera förbrukningsdata, behöver följa förbrukningen, är intresserad av att lära dig mer om vikten av att mäta samt till dig som ska upprätta Hållbarhetsredovisning och förbrukningsrapporter.
   Gratis för SLAO-medlemmar 
  • KLIMATSMART på SKIDORTEN:
   En utbildning riktad till alla som arbetar, besöker, bor, eller bara vill veta mer om hur de blir en mer klimatvänlig snösportare.
   Gratis för SLAO-medlemmar

Hur anmäler jag mitt team?

Anmälan och mer information sker på mejl till info@slao.se

Vi behöver för- och efternamn samt mejladress till deltagarna samt information om vilken/vilka kurser vederbörande ska gå.

Deltagarna får en länk till de utbildningar de är anmälda till, sen har de 14 dagar på sig att avsluta utbildningen. Bevis på slutförd utbildning fås genom ett utbildningsintyg, se exempel nedan.

Exempel på intyg Hållbarhet BAS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissa utbildningar länkar till SLAO:s Miljöguide SLAO 2021

 

 

 

 

Prenumerera på nyhetsbrevet