Hållbarhetsutbildningar

SLAO:s paket av utbildningar inom hållbarhet finns i fem block. Klimatsmart på skidorten och Hållbarhet BAS lämpar sig för alla som arbetar nära eller i en skidanläggning. Övriga tre har mer riktade målgrupper. Läs mer nedan.

  • HÅLLBARHET BAS:
   För alla i branschen som behöver få grundkunskaperna om hållbarhet, Parisavtalet, FN:s globala mål samt branschens förutsättningar och SLAO:s Färdplan för fossilfrihet.
  • ENERGI och VATTEN:
   Utbildningen för dig som arbetar nära lift och pist, vad som bör tänkas på när det kommer till effektivisering kring de delar på anläggningen som förbrukar mest energi.
  • HÅLLBAR SNÖHANTERING:
   Måsteutbildningen för dig som arbetar med snöhantering, både i produktion, preparering och lagring.
  • MÄTNING och RAPPORTERING:
   Utbildningen för dig som ska rapportera förbrukningsdata, behöver följa förbrukningen, är intresserad av att lära dig mer om vikten av att mäta samt till dig som ska upprätta Hållbarhetsredovisning och förbrukningsrapporter.
  • KLIMATSMART på SKIDORTEN:
   En utbildning riktad till alla som arbetar, besöker, bor, eller bara vill veta mer om hur de blir en mer klimatvänlig snösportare.

Hur anmäler jag mitt team?

Anmälan och mer information sker tills vidare på mejl till lina.normark@slao.se

Vi behöver för- och efternamn samt mejladress till deltagarna samt information om vilken/vilka kurser vederbörande ska gå.

Deltagarna får en länk till de utbildningar de är anmälda till, sen har de 14 dagar på sig att avsluta utbildningen. Bevis på slutförd utbildning fås genom ett utbildningsintyg, se exempel nedan.

 

Utbildningarna länkar även till SLAO:s Miljöguide SLAO 2021

 

 

Exempel på intyg Hållbarhet BAS

 

Prenumerera på nyhetsbrevet