Parkinstruktör

Kurstillfällen

Det finns inga kommande kurstillfällen.

Information

Anmälan Senast 30 dagar innan utbildningsstart.
Deltagaravgift 2 290,00 SEK exkl moms
(2 862,50 SEK inkl moms)

Innehåll

Ta chansen att utbilda dig till parkinstruktör då efterfrågan på duktiga instruktörer i parken ökat enormt under de senaste åren. Med godkänd Skidor – Instruktör 2 är du berättigad att gå denna utbildning. Vi arbetar med teknik, metodik och säkerhet när det gäller rails, hopp etc. Målsättningen är att du ska få den grundläggande kunskap som behövs för att kunna undervisa nybörjare i parkåkning. Du bör ha åkt, hoppat och railat i park innan du går utbildningen. Grundläggande teknik, metodik och säkerhet för att instruera i park. Personlig färdighet. I utbildningspriset ingår moms, löner till instruktörer och utbildningsmaterial, intyg och eventuella certifieringar. Till utbildningen tillkommer kostnader för logi, mat och eventuellt skipass.

Förkunskap

God skidfärdighet – åker i all terräng. Godkänd Skidor Instruktör 2 (eller motsvarande utbildning Friluftsfrämjandet/SSF).

Kurstillfällen

Det finns inga kommande kurstillfällen.

Information

Minimiålder 18 år.
Anmälan Senast 30 dagar innan utbildningsstart.
Deltagaravgift 2 290,00 SEK exkl moms
(2 862,50 SEK inkl moms)

Innehåll

Vi arbetar vidare med personlig färdighet i form av sessions med fokus på analys. Under denna utbildning lär du dig hur du arbetar med att coacha redan duktiga parkåkare. Utbildningen riktar sig till dig som är rutinerad parkåkare med godkänd Parkinstruktör 1. God parkåkare – är bekväm i parken och har tillbringat en hel del tid i luften. Godkänd Parkinstruktör 1. I utbildningspriset ingår moms, löner till instruktörer och utbildningsmaterial, intyg och eventuella certifieringar. Till utbildningen tillkommer kostnader för logi, mat och eventuellt skipass.

Förkunskap

God parkåkare – är bekväm i parken och har tillbringat en hel del tid i luften. Godkänd Parkinstruktör 1.

Prenumerera på nyhetsbrevet