Är du vår nästa SLAO-instruktör?

Efterfrågan på våra utbildningar inom säkerhet och sjukvård är stor och vi behöver stärka vårt instruktörsteam. Varje år utbildar SLAO cirka 300 deltagare inom Första Hjälpen, Skidpatrull och Cykelpatrull. Nu vill vi kunna erbjuda ännu fler utbildningsplatser för att möta efterfrågan hos våra medlemmar. Kanske är du en av de instruktörer vi söker?

Om jobbet

Som instruktör arbetar du med våra utbildningar, ibland själv och ibland tillsammans med kollegor. Du genomför kurserna utifrån kursmanualer och gällande riktlinjer från SLAO:s medicinska råd. Deltagarna kommer till största delen från våra medlemsanläggningar. Som instruktör tillhör du ett nätverk med SLAO:s kansli, andra instruktörer, utbildningsgrupper, medlemsråd och medicinska råd.

Vem är du?

Du är utbildad skidpatrullör, cykelpatrullör eller sjuksköterska och har också erfarenhet från att ha arbetat som patrullör eller liknande. Vi värdesätter om du arbetar aktivt på en skidanläggning. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att hålla i utbildningar. Kanske är du redan instruktör inom något annat relevant område?

Du tycker om att förmedla kunskap och är samtidigt lyhörd för deltagare och kollegors inspel och synpunkter. Ett gott ordningssinne är en fördel eftersom det är mycket olika material som pulkor, HLR-dockor, intyg, med mera som du kommer använda vid utbildningarna. Även dokumentationsförmåga och kunskaper i Officepaketet värdesätts.

Vi är i behov av geografisk spridning av instruktörer vilket innebär att vi gärna ser sökande från hela landet.

Vad erbjuder SLAO?

Ett extrajobb där du kan utvecklas som instruktör och inom skid- och cykelpatrullyrket. Som ny instruktör får du gå vår grundutbildning för instruktörer med tillhörande praktik. Du erbjuds även årlig fortbildning samt ett mentorskap med en erfaren SLAO-instruktör som stöttar dig i din nya yrkesroll.

Anställningsform: Behovsanställning för respektive kurs.

Lön: Timlön eller dagarvode enligt gällande lista/taxa när praktikperioden är klar.

Tillträde: Instruktörsutbildning sker hösten 2022. Vi kommer att kalla till intervjuer under maj månad.

 

Ansökan skickas till info@slao.se senast 20 april 2022 med rubriken: Ansökan Instruktör säkerhet & sjukvård.

Vid frågor kontakta Niklas på:

niklas.bondesson@slao.se

072-359 93 25

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Prenumerera på nyhetsbrevet